Advertisement

De Jeugd Van Tegenwoordig en meer bij eerste namen Nirwana Tuinfeest 2019

De Jeugd van Tegenwoordig Formule
De Jeugd van Tegenwoordig, @Kamiel Scholten Fotography

De eerste bevestigingen voor Nirwana Tuinfeest 2019 zijn er. Onder meer De Jeugd Van Tegenwoordig en Novastar staan op het driedaagse festival. 

De organisatie van het Brabantse festival heeft zojuist de eerste elf namen bekendgemaakt. Naast de drie bovenstaande artiesten staan onder andere Gogol Bordello, Graveyard en Equal Idiots op het affiche.

Je kunt alle namen checken in de onderstaande Facebookpost van de organisatie.

De Jeugd Van Tegenwoordig

jeugd van tegenwoordig
jeugd van tegenwoordig

In 2015 had De Jeugd Van Tegenwoordig iets te vieren: de groep bestond toen tien jaar. Dat werd groots gevierd met een tour langs zalen en festivals, en met een nieuw album. In 2016 kwamen de mannen met Watskeburt?! – De Musical, een musical waar zij zelf niet letterlijk in meespelen, maar wel aan hebben meegewerkt. In 2017 waren ze de Ambassadeurs van de Vrijheid. Hiervoor hebben ze opgetreden op de bevrijdingsfestivals in Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Leeuwarden. In 2018 was het het jaar dat de heren, met het nieuwe album LUEK, weer volop te zien waren op de festivals. Naast Down the Rabbit HolePaaspopLowlands en We Are Electric stond de band ook op Pukkelpop.

Nirwana Tuinfeest 2019

Nirwana Tuinfeest 2019 vindt plaats op 9, 10 en 11 augustus in het Brabantse Lierop. Het festival wordt voor de 44e keer gehouden. Afgelopen editie stonden onder andere K’s Choice, Kraantje Pappie en Triggerfinger op het affiche. Dit jaar is het onder meer de beurt aan De Jeugd Van Tegenwoordig, Novastar en Gogol Bordello.

Tickets voor het festival zijn al te koop via de website. Een dagkaartje voor de vrijdag of zaterdag kost je € 38,- en voor € 66,- krijg je het hele weekend toegang. De zondag is gratis.

Nirwana Tuinfeest Logo

Nirwana Tuinfeest 2024

Locatie
Nederland
Lierop, Nederland
Datum 9-11 augustus 2024
Tickets Dagkaarten vanaf €47.5. Combitickets vanaf €85. Kopen