Na een lange winterstop van Rock Werchter 2019 komt er eindelijk weer een teken van leven. Mac DeMarco bevestigt zichzelf voor het festival. 

Mac DeMarco kondigt dit nieuws aan via zijn tourkalender op de website. De Canadees voegt zich hiermee bij namen als The Cure, P!nk, Muse, Florence & The Machine, Tool en Mumford & Sons.

Hieronder zie je een screenshot van de kalender van Mac DeMarco:

Rock Werchter 2019

Rock Werchter 2019 vindt plaats van 27 tot en met 30 juni. Tickets zijn te koop via de website. Met de bevestigingen van onder meer The Cure, P!nk, Muse, Florence & The Machine, Tool en Mumford & Sons is het Belgische festival goed uit de startblokken geschoten. Wie hoop jij volgend jaar nog meer op de Werchterse weide te mogen bewonderen? Speculeer nu mee op ons forum.

Wil je weten hoe het vorig jaar was op het Belgische festival. Check dan alles over de afgelopen editie in het Festivalrapport.

Beluister ook onze Spotify-playlist van het Belgische festival!

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Michel
Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.