De Rotterdamse band Lewsberg is komende zomer te zien op Best Kept Secret 2019. Dit is bekendgemaakt in het 3FM programma 3voor12 Radio.

Lewsberg is begin juni in te zien in Hilvarenbeek. De organisatie van het festival moet zelf nog officieel op het nieuws reageren. In de tweet hieronder is meer te lezen over de zelfbevestiging:

Eerder kondigde het festival de komst van onder meer Bon Iver, Kraftwerk en Interpol aan voor de komende editie.

Best Kept Secret 2019

Foto: Ben Houdijk (BKS 2018)

Best Kept Secret vindt komend jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon IverKraftwerk en Christine and the Queens zijn de headliners van dit jaar.  Tickets voor het festival zijn al in de voorverkoop. Kaarten voor een weekend feest kosten je €158,-. Voor één dag betaal je €85,-.

Benieuwd hoe een bezoekje aan Best Kept Secret precies wordt ervaren? Check dan het festivalrapport van afgelopen editie. Natuurlijk kun je ook alvast inkomen en luisteren naar onze Spotify-playlist van de editie van volgend jaar.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.