P!nk met nieuw album naar Rock Werchter 2019

Pink P!nk

Goed nieuws voor P!nk-fans op Rock Werchter 2019. Haar nieuwe album verschijnt vlak voor het Belgische festival.

De nieuwe plaat heet Hurts 2B Human en komt uit in april. De eerste single “Walk Me Home” verscheen afgelopen woensdag.

P!nk staat op donderdag 27 juni op Rock Werchter. Hierdoor is er dus een grote kans dat ze België op liedjes van het nieuwe album trakteert.

P!NK

Sinds haar debuut in 2000, heeft P!nk (Alecia Moore) maar liefst acht platen uitgebracht en wereldwijd meer dan 60 miljoen albums, 130 miljoen singles en 2,4 miljoen DVD’s verkocht. Ook behaalden veertien van haar singles de top 10 in de Billboard Hot 100 charts, waarvan vier een nummer-1-hit werden. Het is inmiddels bekend dat de zangeres dit jaar haar negende langspeler op de markt brengt.

De rockster is geen vreemde op Europese festivals en staat bekend om de sterke shows die ze daar neerzet. Tijdens haar nieuwe wereldtournee in 2019 zal ze ook Europa aandoen met onder andere optredens op Rock Werchter, in de Johan Cruijff Arena en op het Malieveld.

Rock Werchter 2019

RW2018_Rock Werchter
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks (Rock Werchter 2018)

Rock Werchter 2019 vindt plaats van 27 tot en met 30 juni. Tickets zijn te koop via de website. Met de bevestigingen van onder meer The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons is het Belgische festival goed uit de startblokken geschoten. Wie hoop jij volgend jaar nog meer op de Werchterse weide te mogen bewonderen? Speculeer nu mee op ons Rock Werchter-forum.

Wil je weten hoe het vorig jaar was op het Belgische festival? Check dan alles over de afgelopen editie in het Festivalrapport.

Beluister ook onze Spotify-playlist van het festival.