Lowlands 2019 trakteerde deze week op de eerste lading namen. Onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots en The Prodigy zijn van de partij in augustus. De drie headliners zijn daarmee bekend en daarom vroegen wij ons af: wat vinden jullie eigenlijk van het affiche tot nog toe?

Klare taal! 78% van iedereen die reageerde op onze Facebook-poll vindt de Lowlands line-up nu al legen- (wait for it) dary! Waarschijnlijk heeft dit alles te maken met de overeenkomsten met jullie Festival Wishlist?

De reacties

Over smaak valt niet te twisten en zo heeft iedereen zijn eigen favorieten:

Sommigen hopen op meer:

En anderen zijn nu al tevreden:

Line-up

De eerste grote worp is gedaan en de Lowlands line-up heeft daarmee een goede basis gekregen. Wil je je nu al voorbereiden op wat komen gaat? Of twijfel je nog en wil je graag muzikaal kennismaken met de aangekondigde acts? Dat kan allemaal met onze festival playlist op Spotify!

Lowlands 2019

Sfeer terrein - Lowlands 2018
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Lowlands 2019 vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus op het evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen. De organisatie maakt 30 januari de eerste acts bekend, met bijna alle headliners. Afgelopen jaar kon je genieten van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en N.E.R.D..

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.