De organisatie van Rock Werchter kondigt vandaag een ticketalarm af voor de vrijdag. Als je eind juni The Cure en Tool nog wilt zien, moet je er dus snel bij zijn.

Dit is het eerste ticketalarm dat het festival afgeeft, en daarmee lijkt het programma van de vrijdag het grootste publiek te trekken. Zo staan naast de bovengenoemde co-headliners ook nog acts als Kylie Minogue, Bring Me The Horizon en The 1975 op de Belgische planken.

Alle bevestigde namen voor de vrijdag van het festival kun je ontdekken op de website.

Rock Werchter 2019

Photo: Jokko, Rock Werchter 2018

Rock Werchter 2019 vindt plaats van 27 tot en met 30 juni. Tickets zijn te koop via de website. Met de bevestigingen van onder meer The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons is het Belgische festival goed uit de startblokken geschoten. Wie hoop jij volgend jaar nog meer op de Werchterse weide te mogen bewonderen? Speculeer nu mee op ons Rock Werchter-forum.

Wil je weten hoe het vorig jaar was op het Belgische festival. Check dan alles over de afgelopen editie in het Festivalrapport.

We hebben ook alvast een Spotify-playlist voor het festival klaargezet. Beluister deze dus om je goed voor te bereiden op de komende editie!

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.