Bastille, David Guetta en meer paar dagen na Pinkpop 2019 in Spanje

Bastille 2018

Liefhebbers van Pinkpop opgelet: Het Spaanse O Son do Camiño festival heeft zojuist het affiche compleet gemaakt. Onder meer Bastille en David Guetta staan van 13 tot 15 juni in Spanje.

Naast de bovenstaande artiesten zijn ook Black Eyed Peas, Rosalía, Bloc Party en Iggy Pop van de partij. Doordat deze acts een paar dagen na Pinkpop in Spanje te zien zijn, is de kans aanwezig dat ze ook naar Nederland komen.

Bekijk hieronder de volledige poster:

Nu we deze volledige affiche kennen, kunnen we een streep trekken door het gerucht dat Coldplay deze zomer op het Spaanse festival te zien zou zijn.

Bastille

Bastille is een Britse band die in 2013 doorbrak met hits al ‘Pompeii’ en ‘Things We Lost In The Fire’. Deze nummers zijn te vinden op het album Bad Blood. Sinds de uitgave van deze plaat zijn de heren bijna niet meer weg te denken uit de hitlijsten én van de festivalweides. Het tweede en voorlopig meest recente kunstwerk Wild World stamt uit 2016. Het derde album Doom Days is op komst.

O son do Camiño 2019

Op 13, 14 en 15 juni vind in het Spaanse Santiago de Compostella de tweede editie van O Son do Camiño plaats. Voor de vorige eerste editie pakte de organisatie goed uit met grote namen. De headliners waren toen The Killers, Lenny Kravitz en Jamiroquai. Het festival vindt drie dagen na Pinkpop plaats. Wie weet welke artiesten we terug zien op het festival in Landgraaf.

Meer informatie over het evenement vind je terug op de festivalwebsite.

Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

De jubileumeditie van Pinkpop vindt traditiegetrouw weer in het Pinksterweekend plaats op 8, 9 en 10 juni 2019. Bevestigde namen zijn tot nu toe onder andere Fleetwood MacKrezipMumford & Sons en Tenacious D. Voor de 50ste editie van het festival waren er geruchten dat Jan Smeets er een vierde dag aan wilde toevoegen, maar dit gaatniet gebeuren.

De ticketverkoop voor het festival gaat aanstaande zaterdag van start om 10:00 uur. De jaarlijkse perspresentatie vindt drie dagen eerder plaats tussen 12-14u. Voor meer informatie over de tickets kun je terecht op de officiële website van Pinkpop.