Eindelijk is het daar: de line-up van Pinkpop 2019! Onder andere The Cure, Armin van Buuren en Bastille zijn van de partij begin juni. Voor deze 50e editie is het programma zeer divers en weet daarmee – zoals elk jaar – kleurrijke reacties mee te ontlokken.

Over smaak valt niet te twisten en op sociale media nemen mensen sowieso zelden een blad voor de mond. Hieronder de meest uiteenlopende reacties op Twitter op de line-up van Pinkpop 2019.

1. De echte Pinkpop-fan is altijd blij…

2. … maar anderen blijven gematigd

3. Het spoorboekje wordt nu al bepaald…

4. … maar ook gelijk weer losgelaten

5. De één is blij met bijna alle acts…

6. … de ander komt niet verder dan één headliner

7. Treuren over gemiste kansen…

8. … of je zegeningen tellen

9. De één stippelt de reis naar Landgraaf al uit…

10. … de ander heeft alternatieven voor Pinksteren

11. The one Tweet that says it all

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

In 2018 prijkten Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars op de line-up van de 49e editie van het festival in Landgraaf. Dit jaar viert Pinkpop haar vijftigste verjaardag, en het volledige affiche is inmiddels bekend: Mumford & Sons, The Cure en Fleetwood Mac zijn de headliners. Het festival vindt plaats in het pinksterweekend: 8, 9 en 10 juni 2019. Zaterdag 16 maart start de kaartverkoop.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Pinkpop? Check in ons festivalrapport wat bezoekers aan de editie van vorig jaar ervan vonden. Beluister uiteraard ook onze Spotify-playlist van de aankomende editie om alvast in te komen in de artiesten!

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.