Lowlands 2019 presenteert Lil Uzi Vert

Voor de derde dag op rij kondigt Lowlands een nieuwe naam aan. Niemand minder dan Lil Uzi Vert zal op het festival spelen.

Eerder deze week maakte Lowlands de komst van James Blake en The Vaccines bekend. Deze acts voegden zich bij de namen uit de eerste worp, waarbij onder meer Twenty One Pilots en Tame Impala werden aangekondigd. Slechts een maand na de bekendmaking van de eerste namen raakte Lowlands 2019 volledig uitverkocht.

Lil Uzi Vert

Symere Woods, beter bekend als Lil Uzi Vert, is een Amerikaanse rapper en songwriter. Hij brak door met verschillende mixtapes, waaronder Luv Is Rage. Het debuutalbum Luv Is Rage 2 behaalde platina. Zijn nieuwste plaat Eternal Atake komt dit jaar uit. Deze zomer staat hij onder meer op Lowlands en WOO HAH!.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Alpha Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 47ste editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. De eerste namen zijn al bekend: onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots en The National zullen een optreden geven op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.