Voor de derde dag op rij kondigt Lowlands een nieuwe naam aan. Niemand minder dan Lil Uzi Vert zal op het festival spelen.

Eerder deze week maakte Lowlands de komst van James Blake en The Vaccines bekend. Deze acts voegden zich bij de namen uit de eerste worp, waarbij onder meer Twenty One Pilots en Tame Impala werden aangekondigd. Slechts een maand na de bekendmaking van de eerste namen raakte Lowlands 2019 volledig uitverkocht.

Lil Uzi Vert

Symere Woods, beter bekend als Lil Uzi Vert, is een Amerikaanse rapper en songwriter. Hij brak door met verschillende mixtapes, waaronder Luv Is Rage. Het debuutalbum Luv Is Rage 2 behaalde platina. Zijn nieuwste plaat Eternal Atake komt dit jaar uit. Deze zomer staat hij onder meer op Lowlands en WOO HAH!.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Alpha Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 47ste editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. De eerste namen zijn al bekend: onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots en The National zullen een optreden geven op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Tussen al het feesten, studeren en werken door ben ik actief voor de nieuwsredactie van Festileaks. Verslaafd aan concerten, festivals, vinyl en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Anderson .Paak, Travis Scott, The xx, Arctic Monkeys, Gorillaz en uiteraard Lowlands.