Paaspop 2019 start met opbouw festivalterrein

Paaspop
Joris Bisschops (Paaspop 2018)

De opbouw voor het festivalterrein van Paaspop is officieel van start gegaan. In Schijndel staat het eerste paaltje in de grond.

Over een maand gaat de 44e editie van het festival van start. Met maar liefst vier nieuwe area’s en namen als Oscar and the Wolf, Jett Rebel en Within Temptation belooft het een bijzonder weekend te worden.

Paaspop 2019

Paaspop 2018 terrein

Paaspop viert volgend jaar alweer zijn 44e verjaardag. Het festival vindt plaats van 19 tot en met 21 april in Schijndel. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Tijdens een weekendje Schijndel hoeft je je niet te vervelen. Het festival biedt theater, muziek en stand-up comedy, maar ook literatuur en straatartiesten. Daarnaast kun je genieten van een heuse food line-up. Tijdens de aankomende editie staan onder meer Passenger, Oscar and the Wolf, Within Temptation en White Lies op de planken.

In 2019 komen er vier nieuwe area’s bij op het festival. De ‘Detroit’ is de plek waar je je technohart kunt ophalen met acts als Ellen Alien en Freddy K. In de nieuwe ‘Cosy Comedy Club’ kun je gaan genieten van de beste cabaretshows, terwijl je je in de ‘The Love Boat’ kunt laten onderdompelen in extravagante sferen. ‘Herrie Met Gerrie’ is de vierde nieuwe area. Hier kun je genieten van allerlei soorten dancemuziek. Voor meer informatie over het festival ga je naar de website.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen