Voor de jubileumeditie lanceert het festival in Landgraaf iets nieuws, Pinkpop TV. In deze serie zie je de favoriete momenten in 50 jaar Pinkpop terug door de ogen van de festivalgangers zelf.

Voor het 50 jarig bestaan komt het festival met een nieuwe serie genaamd Pinkpop TV. In het totaal heeft deze reeks zes afleveringen. Deze worden verspreid tot aan de jubileumeditie van het festival.

Bekijk hieronder de eerste aflevering:

Pinkpop TV Aflevering 1

*PINKPOP TV AFLEVERING 1*In deze nieuwe serie, genaamd Pinkpop TV, komen de favoriete momenten in 50 jaar Pinkpop aan bod van de Pinkpopgangers. In totaal zullen er zes afleveringen online komen, verspreid tot aan Pinkpop 2019. Bij deze dus de eerste. Wat is jouw meest memorabele Pinkpop show? We zijn benieuwd naar de reacties!

Geplaatst door Pinkpop Festival op Vrijdag 22 maart 2019

Ook blikt Festileaks terug naar de virale momentende relatie tussen Krezip en het festival en over het verhaal achter het roze hoedje.

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

In 2018 prijkten Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars op de line-up van de 49e editie van het festival in Landgraaf. Dit jaar viert Pinkpop haar 50e verjaardag, en het volledige affiche is inmiddels bekend: Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac zijn de headliners. Het festival vindt plaats in het pinksterweekend: 8, 9 en 10 juni 2019. De kaartverkoop is inmiddels als van start gegaan. Wie graag een ticket wil moet snel zijn. Het festival verkocht al meer dan 60.000 kaarten.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe het daar aantoe gaat? Check in ons festivalrapport wat bezoekers aan de editie van vorig jaar ervan vonden. Beluister uiteraard ook onze Spotify-playlist van de aankomende editie om alvast in de stemming te komen!

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.