Skepta zegt WOO HAH! 2019 af

Slecht nieuws voor wie hoopte om Skepta op WOO HAH! te zien dit jaar. Het festival maakt vandaag bekend dat de rapper zijn optreden heeft afgezegd.

De rapper heeft af moeten zeggen vanwege onvoorziene omstandigheden. Wel laat WOO HAH! weten dat ze vanmiddag al met een vervangende act zullen komen. Bij die vervangende act blijft het vanmiddag niet. Het festival maakt dan meer namen bekend die zich bij Pusha-T, Travis Scott en BROCKHAMPTON voegen.

Skepta heeft ook optredens gepland staan op Down The Rabbit Hole en Dour. Die optredens lijken tot op heden gewoon door te gaan.

Skepta

De 36-jarige Joseph Junior Adenuga, oftewel Skepta, timmert al lange tijd aan de weg. In 2003 startte zijn carrière, maar vooral de laatste jaren is de rapper uitgegroeid tot een wereldster. Met twee NME Awards, een Mercury Price voor beste album en hits als ‘Shutdown’ is Skepta niet meer weg te denken uit de grime. Niet voor niets dus dat festivals hem graag boeken. Dit jaar speelt Skepta op onder andere Melt FestivalField Day, Down The Rabbit Hole en Dour.

WOO HAH! 2019

Woo Hah
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

WOO HAH! houdt zijn zesde editie van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli 2019 op het evenemententerrein van Safaripark Beekse Bergen, waar tevens Best Kept Secret plaatsvindt. In 2018 stonden onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en A$AP Rocky op het programma. Volgend jaar duurt het festival opnieuw drie dagen. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.