EXIT 2019 strikt Solomun en Tale of Us

606
FestiTinder

EXIT 2019 maakt twee grote namen voor de Dance Arena bekend. Solomun neemt zijn concept Solomun +1 mee naar Servië. Dit keer neemt de dj de twee heren van Tale of Us mee.

Naast de eerdere aankondigingen van onder meer The Cure en Charlotte de Witte maakt de organisatie nu Solomun en Tale of Us bekend. Met zijn concept Solumun +1 nodigt hij iedere keer een andere dj uit om met hem een avond te draaien. Voor zijn optreden op EXIT 2019 wordt hij vergezeld door het Italiaanse dj-duo Tale of Us uit. Check de officiële aankondiging hieronder.

Solomun speelt niet alleen op EXIT deze zomer. Zo is hij ook één van de headliners van Melt in Duitsland. Daarnaast speelt hij ook op Tomorrowland 2019.

Solomun

Mladen Solomun is beter bekend onder de naam Solomun. Hij is een Bosnisch-Duitse dj en producer. De dj heeft meerdere DJ Awards gewonnen in de categorie ‘Best Producer’ en ‘Best Deep House DJ’. De man heeft een grote livereputatie. Zo host hij zijn eigen avond op Ibiza met zijn concept Solomun +1. Daarnaast draaide hij afgelopen ADE 22 uur aan een stuk door. De Bosniër heeft ook opvallende dansmoves. De dj stond eerder op festivals zoals Awakenings en Tomorrowland. Dit jaar staat hij onder andere op Melt en EXIT.

EXIT 2019

EXIT Festival 2018

Het Servische EXIT festival vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 7 juli in Novi Sad. Met de aankondigingen van onder meer The Cure, Charlotte de Witte, Carl Cox en Dimitri Vegas & Like Mike is de toon gezet voor de line-up. Voor meer over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

EXIT steunt niet alleen op een sterke line-up, maar ook op een fabelachtige locatie. De nachtelijke sferen in en rondom het Fort van Petrovaradin maken de festivalervaring namelijk compleet. Niet voor niets won het festival afgelopen jaar de Festileaks Festival Award voor ‘beste locatie’. Nieuwsgierig geworden naar hoe EXIT wordt ervaren door de bezoekers? Check dan snel het festivalrapport van afgelopen editie.

Job Wierikx
Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!