Johnny Marr en meer naar Lowlands 2019

Johnny Marr

De dagelijkse aankondigingen van Lowlands gaan door. De afgelopen twee dagen maakte organisatie de komst van Johnny Marr en RIMON bekend.

De line-up krijgt met Johnny Marr en RIMON nog meer kleur. Het evenement maakte de afgelopen week ook al Dermot Kennedy en Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen bekend.

Deze nieuwe namen voegen zich bij onder meer Tame Impala en Twenty One Pilots. Het optreden van The Prodigy is afgelast door het overlijden van zanger Keith Flint.

Johnny Marr

Johnny Marr is de artiestennaam van de 55-jarige John Martin Maher. Je kent de Britse producer, zanger en gitarist wel van zijn rol in bands als The Smiths, Modest Mouse of The Cribs. Daarnaast speelde hij mee op langspelers van onder meer Talking Heads, The Pretenders, Pet Shop Boys, Oasis en Noel Gallagher’s High Flying Birds. Zijn eerste soloalbum verscheen in 2013 en nu toert hij met zijn vierde album Call The Comet (2018) de wereld over.

De zanger staat deze zomer onder meer op Pukkelpop, Glastonbury, Roskilde, Mad Cool en Lowlands.

Lowlands 2019

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.