De organisatie van Lowlands kondigt iedere dag een nieuwe act aan. Onder meer Dermot Kennedy en Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen werden recentelijk toegevoegd aan de line-up.

De afgelopen week strikte het evenement nog meer namen, zoals DJ Marcelle en Flohio. Deze voegen zich bij onder meerTame Impala en Twenty One Pilots. The Prodigy zou ook optreden, maar deze show is afgelast door het overlijden van zanger Keith Flint.

Check hieronder alle toevoegingen van de laatste dagen en de aankondiging van Dermot Kennedy:

  • Julia Jacklin
  • The Growlers
  • Flohio
  • Matteo Myderwyk
  • Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen
  • DJ Marcelle
  • Neuromonakh Feofan
  • Dermot Kennedy

Dermot Kennedy

Dermot Kennedy is een 27-jarige singer-songwriter uit Ierland. Hij is het meest bekend geworden door zijn hit ‘Power Over Me’. Als je dit nummer hoort, begrijp je niet zo goed hoe het kan dat de muzikant nog maar één plaat heeft. Dat album kwam dit jaar uit en het is met de naam Dermot Kennedy vernoemd naar de zanger zelf.

Dermot Kennedy speelt de komende zomer op diverse festivals. Onder andere Pukkelpop, All Points East, Electric Picnic en Lowlands begroeten de Ier.

Lowlands 2019

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.