De Amerikaanse zangeres Clairo is de nieuwste bevestiging voor de 2019-editie van Lowlands. Clairo speelt eind augustus op het festival dat traditiegetrouw plaatsvindt in Biddinghuizen.

Deze week is 11.00 Lowlands-uur. De organisatie maakt deze week via de bekende social-media kanalen iedere dag op dat tijdstip een nieuwe naam bekend. Vandaag is de beurt aan de zangeres Clairo. De afgelopen dagen werden de volgende acts al aangekondigd: James Blake, The Vaccines, Lil Uzi Vert, Bodega, Eskorzo en Colin Benders.

De officiële bevestiging van de organisatie vind je hieronder:

De komst van onder andere Tame Impala, Twenty Øne Pilots en The National werd eerder bekendgemaakt.

Clairo

Clairo is een 21-jarige zangeres uit Carlisle, Amerika. Clairo is vooral bekend geworden dankzij haar hit ‘Pretty Girl’ waarvan je hierboven de video kunt zien. Het nummer uit 2017 valt op, omdat het alleen met een klein keyboard is opgenomen.

Clairo heeft al een behoorlijke volle festivalagenda voor de zomer van 2019. Zo staat ze onder andere op Coachella, Primavera Sound en Rock En Seine. Vandaag komt dus ook Lowlands bij deze indrukwekkende lijst.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend: onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The National, James Blake en The Vaccines gaan een optreden geven op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.