Lowlands vraagt jouw hulp bij het ontwerpen van de servetten van de komende editie. De organisatie kiest tien winnaars uit, waarvan de ontwerpen in 2019 gebruikt worden als servet.

Ben je creatief en lijkt het je te gek als iedereen jouw eigen servetten gebruikt? Doe dan mee aan de ontwerpwedstrijd van het Biddinghuizense festival. Je hebt tot 6 mei 13u de tijd om jouw design aan te leveren. Het servet bevat een afmeting van 33 x 33cm en hebben een zwarte bedrukking. Voor de rest is het helemaal aan de creativiteit van de deelnemers.

De beste tien ontwerpen worden in augustus op de servetten van de foodtrucks gebruikt. Voor meer informatie over deze wedstrijd kun je terecht op de website.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Michel
Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.