Personality Quiz: welke (sub)headliner van Best Kept Secret 2019 ben jij?

Foto: Jokko (Best Kept Secret 2018)

Het leven is te kort om lang te piekeren, daarom bieden we je in deze Personality Quiz het antwoord op een prangende levensvraag. Met welke grote artiest deel jij de meeste karaktereigenschappen, oftewel “Welke Best Kept Secret-(sub)headliner ben jij?” 5 vragen scheiden je van het verlossende antwoord.

Kan jij dansen als Christine of Carly Rae Jepsen? Ga je voor de robots van Kraftwerk of het gitaarwerk van Kurt Vile? Wij helpen jou je ware identiteit te vinden, zodat je 100% voorbereid op Best Kept Secret arriveert. Let’s go!

Zin in nog een quiz?

Sziget Festival 2018

Heb je door het maken van deze quiz de smaak te pakken gekregen? We hebben er nog veel meer voor je in de aanbieding:

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2019

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 31 mei - 2 juni 2019
Line-up
St. Paul
Bon Iver
Whispering Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.