Dit weekend is het alweer tijd voor Paaspop! Hiermee is het festivalseizoen officieel geopend. Naast de ontelbare muziekacts staat het programma ook vol met andere dingen om je mee te vermaken. In deze Personality Quiz ontdek je welke randactiviteit je echt moet checken.

Natuurlijk, Paaspop staat voor een groot gedeelte in het teken van de muziek. We hebben om deze reden de lastigste clashes uit het blokkenschema toegelicht. Maar het festival is veel meer dan dat en daarom kun je nu ook een personality quiz doen om te checken welke randactiviteit van Paaspop helemaal bij jou past. Op deze manier mis je helemaal niks van het feest in Schijndel.

Zin in nog een quiz?

Sziget Festival 2018

Heb je door het maken van deze quiz de smaak te pakken gekregen? We hebben er nog veel meer voor je in de aanbieding:

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Michel
Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.