Pukkelpop stopt dit jaar één uur vroeger

Pukkelpop 2018
Photo: Festileaks

Pukkelpop stopt dit jaar één uur vroeger dan in voorgaande jaren. Dit komt omdat het festival ditmaal eindigt op een zondag.

Volgens betrouwbare bronnen zal het festival op zondag 18 augustus afgelopen zijn om middernacht, terwijl de laatste act op de main stage normaal gesproken doorging tot een uur of 1 ’s nachts. Hierna kun je nog wel terecht in de dance area, waar het feestje zoals vanouds doorgaat tot diep in de nacht. Ook hier stoppen de festiviteiten echter een uurtje vroeger, waardoor je je om 3 uur (in plaats van 4 uur) richting je tent begeeft.

Deze maatregelen worden getroffen als voorzorgsmaatregel voor een soepeler verloop van de terugtocht. Aangezien veel bezoekers op de maandag alweer zullen moeten werken, wordt er een stevige drukte op de weg verwacht. Naar verwachting zal de hoofdweg in Hasselt op de maandagmiddag alweer open gaan voor het reguliere verkeer.

Het festival heeft al flink wat namen op het affiche staan. Zo spelen Post Malone, Gossip, The National (2x), Billie Eilish, Tampe Impala en Twenty One Pilots op het Vlaamse evenement.

Pukkelpop 2019

Dit jaar vond de 34ste editie van Pukkelpop plaats. Het evenement kent tien podia, meer dan 200 artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands. Op Pukkelpop 2019 sieren onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots en The National (2x) het affiche. Ontdek alvast wat je kunt verwachten van de show van headliner Twenty One Pilots. Verder maakt het festival indruk met een schitterend aangeklede locatie. En dat zal de komende editie niet anders zijn. Voor meer informatie check je de officiële site van het festival.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen