Wie graag de zaterdag van Rock Werchter 2019 had willen meemaken is nu helaas te laat. Het Belgische festival bevestigt dat alle dagtickets voor de zaterdag zijn uitverkocht.

Voor de liefhebbers van onder andere Mumford & Sons en Florence + The Machine zonder ticket voor de zaterdag is het te laat. De dagtickets voor zaterdag 29 juni zijn evenals de dagtickets voor vrijdag 28 juni de deur uit. De weekendtickets en dagtickets voor overige dagen zijn nog wel beschikbaar.

Rock Werchter 2019

Rock Werchter 2018
Foto: Festileaks

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 30 juni. Tickets zijn te koop via de website. Met de bevestigingen van onder meer The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons is het affiche van het Belgische festival rond.

Wil je weten hoe het vorig jaar was op het Belgische festival? Check dan alles over de afgelopen editie in het Festivalrapport.

Beluister ook onze Spotify-playlist van het festival.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.