Goed nieuws voor de foodies onder de Best Kept Secret gangers. Het festival heeft het tweede deel van de food line-up bekendgemaakt.

De organisatie van Best Kept Secret 2019 had eerder al een aantal foodstands bekendgemaakt, maar heeft dat deel van de line-up nu compleet gemaakt. Foodtrucks zoals Rolled, Try Thai en Balls & Glory staan op het festivalterrein. De volledige lijst met foodtrucks kan je bekijken op de website van het festival.

Best Kept Secret schenkt naast de goede muziek ook veel aandacht aan goed eten. Zo is er tal aan vegan en vegetarisch eten, maar ook festivalklassiekers als hamburgers en patat. Een grote hit uit 2018 die niet terugkeert naar Hilvarenbeek is de frikandellenvlaai.

Eerder zijn al de line-up en het blokkenschema onthuld. Niet alleen de keuze voor het eten is lastig, de goede muziekroute kiezen is ook niet makkelijk. De lastigste clashes hebben wij op een rijtje gezet voor je.

Best Kept Secret 2019

Best Kept Secret
Foto: Juri Hiensch

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon IverKraftwerk en Christine and the Queenszijn de headliners van dit jaar. Om alvast in de stemming te komen, hebben we de hoogtepunten van de eerste festivalshow van Christine and the Queens eens op een rijtje gezet.

Tickets voor het festival zijn al in de voorverkoop. Kaarten voor een weekend feest kosten je € 158,-. Voor één dag betaal je € 85,-. Meer informatie over het festival vind je op de website.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.