Best Kept Secret
Tickets
10-12 juni 2022
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland

Best Kept Secret 2019 maakt food line-up compleet

Best Kept Secret
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Goed nieuws voor de foodies onder de Best Kept Secret gangers. Het festival heeft het tweede deel van de food line-up bekendgemaakt.

De organisatie van Best Kept Secret 2019 had eerder al een aantal foodstands bekendgemaakt, maar heeft dat deel van de line-up nu compleet gemaakt. Foodtrucks zoals Rolled, Try Thai en Balls & Glory staan op het festivalterrein. De volledige lijst met foodtrucks kan je bekijken op de website van het festival.

Best Kept Secret schenkt naast de goede muziek ook veel aandacht aan goed eten. Zo is er tal aan vegan en vegetarisch eten, maar ook festivalklassiekers als hamburgers en patat. Een grote hit uit 2018 die niet terugkeert naar Hilvarenbeek is de frikandellenvlaai.

Eerder zijn al de line-up en het blokkenschema onthuld. Niet alleen de keuze voor het eten is lastig, de goede muziekroute kiezen is ook niet makkelijk. De lastigste clashes hebben wij op een rijtje gezet voor je.

Best Kept Secret 2019

Best Kept Secret
Foto: Juri Hiensch

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon IverKraftwerk en Christine and the Queens zijn de headliners.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2022

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 10-12 juni 2022
Tickets Dagkaarten vanaf €109. Combitickets vanaf €215. Kopen