Stem nu op jouw favoriete tracks van P!nk

En dat is nummer negen! Met haar nieuwe plaat Hurts 2B Human breidt P!nk haar repertoire nog verder uit. Bovendien geeft een nieuw album traditiegetrouw weer reden voor een nieuwe tour. In 2019 brengt de zangeres haar nieuwe en oude hits o.a. ter gehore op Rock Werchter. Welke tracks mag ze niet vergeten?

Veel hits, een extravagante aankleding en over-the-top choreografie: dat is een festivalshow van P!nk. Ook in de nieuwe tour lijkt er weinig aan die formule te zijn veranderd, zo liet ze in Amerika zien. Gelukkig maar, want het is eindeloos genieten bij de shows van P!nk. Met een repertoire vol hits moet het lastig zijn om een setlist samen te stellen. Welke tracks mag ze in ieder geval niet missen?

Stem op de beste P!nk tracks

Stem op jouw favoriete nummers van de negen albums die P!nk rijk is. Laat je stem gelden in onderstaande poll. Je kan zoveel stemmen uitbrengen als je wil, een heel album overslaan en zelfs de nummers toevoegen die wij zijn vergeten. Zolang je maar bij elke slide op de stemknop drukt. Go!

P!NK

Sinds haar debuut in 2000, heeft P!nk (Alecia Moore) maar liefst negen platen uitgebracht en wereldwijd meer dan 60 miljoen albums, 130 miljoen singles en 2,4 miljoen DVD’s verkocht. Ook behaalden veertien van haar singles de top 10 in de Billboard Hot 100 charts, waarvan vier een nummer-1-hit werden.

De rockster is geen vreemde op Europese festivals en staat bekend om de sterke shows die ze daar neerzet. Tijdens haar nieuwe wereldtournee in het kader van Hurts 2B Human in 2019 zal ze ook Europa aandoen met onder andere optredens op Rock Werchter, in de Johan Cruijff Arena en op het Malieveld.