Down The Rabbit Hole maakt het nachtprogramma van de Fuzzy Lop en de Fuzzy Dome bekend. Onder meer De Sluwe Vos & Sjamsoedin staat in juli in Beuningen.

Een overzicht van de nieuwe namen vind je hieronder. Zij verzorgen samen het nachtprogramma.

Deze acts verkeren op het festival in goed gezelschap. Down The Rabbit Hole presenteerde eerder het affiche met onder meer Editors, Thom Yorke, Underworld en Janelle Monaé.

 • Daniel Avery
 • The Hacker,
 • D?M-FunK (dj-set)
 • Tom Trago
 • Sassy J
 • Orpheu The Wizard
 • Job Sifre
 • Afra
 • Amy Root
 • Borokov Borokov
 • Bruxas
 • Cosmic Force
 • De Sluwe Vos & Sjamsoedin
 • Kampire
 • Donaldo
 • Flavien Berger
 • FULCO
 • HENGE
 • Mattheis Live
 • Niels Broos
 • Peaking Lights
 • Working Titles

De Sluwe Vos

Robert Vosmeijer, beter bekend als De Sluwe Vos, is een Nederlandse techno/house dj. Zijn laatst uitgebrachte single maakte hij in samenwerking met Sjamsoedin. Die plaat heet ‘Never Know’. De dj is een graag geziene gast op feesten zoals Thuishaven, waar hij soms wel sets van 10 uur draait. In het verleden stond Vosmeijer ook al op Lowlands, namelijk in 2016. De dj draaide toen een 5 uur lange set met die andere Nederlandse techno/house grootheid, Benny Rodrigues. Dit jaar staat hij solo op Lowlands en Down The Rabbit Hole.

Down The Rabbit Hole 2019

Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Festileaks

In 2019 is het evenement alweer toe aan zijn 6e editie. Het intieme festival, dat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’, heeft in zijn korte bestaan al veel Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Ook in 2019 verwachten we in het weekend van 5-7 juli een prachtige editie in Beuningen. Met onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar op het affiche lijkt dit al een garantie te zijn. Het festival is helaas al uitverkocht.

Ben je benieuwd naar de performance van de grotere acts? Lees dan over de eerste festivalshows van Janelle Monáe en Underworld. Of kom nog meer in de stemming met deze 20 onvergetelijke momenten uit de geschiedenis van Down The Rabbit Hole en met het Festivalrapport van vorig jaar.

Beluister de Spotify-playlist om te ontdekken welke acts allemaal komen optreden op het festival.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.