Extra dagtickets voor Ed Sheeran op Sziget 2019

De organisatie van Sziget 2019 maakt bekend dat er donderdag 30 mei 2000 extra tickets vrij komen voor woensdag 7 augustus. De dag dat onder meer Ed Sheeran optreed.

De woensdag van Sziget is al enige tijd uitverkocht, maar nu kun je alsnog genieten van optredens van Ed Sheeran, Kodaline en Michael Kiwanuka. Dat maakt de organisatie bekend. De extra tickets gaan deze donderdag in de verkoop via de officiële kaartenverkoop van het festival.

Ter voorbereiding op de editie van dit jaar hebben we voor jou de zeven meest verrassende acts die je moet zien op een rij gezet. In andere artikelen vertellen we je over de 25 onvergetelijke momenten uit de geschiedenis van het festival en wat je kunt verwachten van headliner Twenty One Pilots

Het evenement heeft ondertussen ook het blokkenschema al bekend gemaakt, wat zorgt voor een paar lastige clashes.

Ed Sheeran

Foto: Ben Watts

Ed Sheeran is misschien wel de grootste popster van het moment. In 2011 brak de zanger door met de hit ‘The A Team’. Sindsdien is hij een graag geziene gast op festivals.

In 2016 had Sheeran het echter gehad met touren, en het werd een jaar stil rondom zijn persoon. Toch kwam hij in 2017 sterker dan ooit terug met zijn nieuwste album Divide. Sinds die release is hij niet van de radio te slaan en tourt hij veel. Dit jaar speelt de popster onder andere op Sziget.

Sziget 2019

Foto: Sandor Csudai

Sziget keert in 2019 terug voor de 27e editie. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus op het Óbudai-eiland, in hartje Boedapest. Onder andere Ed SheeranFoo Fighters, Florence + The Machine en The 1975 geven optredens op het Hongaarse evenement.

Wil je weten hoe het er vorig jaar aan toeging in Hongarije? Lees dan ons festivalrapport. Tickets voor het festival zijn te koop via de website.

Luister ook naar onze Spotify-playlist van het festival:

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen