De Grote Schrijfwedstrijd van Lowlands gaat vandaag van start. Schrijvers maken kans op onder meer tickets voor aankomende editie van het festival.

Verhalenschrijvers kunnen via de wedstrijd kans maken op een gesprek met uitgeverij Nijgh & van Ditmar en een schrijfcursus. Ook mag de winnaar een fragment van het verhaal voorlezen op het podium. De auteurs van de drie beste inzendingen krijgen elk twee kaarten voor het uitverkochte festival.

Er zijn enkele spelregels waar deelnemers zich aan moeten houden. Meedoen aan de wedstrijd kan tot dinsdag 4 juni. Dan wordt uit de twintig beste inzendingen een winnaar geselecteerd door de jury.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder:

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.