Wapperman bevestigd voor Down The Rabbit Hole 2019

Photo: Julian Maiwald

Wapperman keert terug naar Down The Rabbit Hole, dat bevestigt het icoon exclusief aan Festileaks. Na twee succesvolle passages in 2017 en 2018 staat de opvallende verschijning opnieuw op het festival. Het multitalent is headliner van het Bossa Nova-podium.

Wapperman verzorgt iedere festivaldag het afsluitende spektakelstuk van Broadcast Away Teevee. De afgelopen edities stond de act keer op keer garant voor een van de hoogtepunten van Down The Rabbit Hole. Dit jaar komt hij dat nog eens dunnetjes overdoen. En daar mag de hand voor worden opgestoken.

Wapperman

De carrière van Wapperman gaat als een speer. Binnen slechts enkele jaren ontpopte hij zich van advertiser bij een autodealer tot internationaal fameus icoon. De kunstenaar staat bij het publiek vooral bekend door zijn tegenstrijdigheden. Een solist die iedereen samen brengt, een einzelgänger met een liefde voor iedereen en een freak waar iedereen de armen voor open gooit. Te gek en treurig tegelijk, want hoge bomen vangen veel wind. Maar zonder wind, geen Wapperman.

Photo: Julian Maiwald

Over slechts 50 dagen is Wapperman al te zien in de Groene Heuvels van Down The Rabbit Hole. Andere acts op het affiche van het Bossa Nova-podium zijn Nona en natuurlijk Broadcast Away Teevee.

Wil jij alvast in de stemming komen voor het festival, check dan vast de 20 onvergetelijke momenten in de geschiedenis van het festival. Ook blikken we vooruit met de eerste festivaloptredens van Janelle Monáe, Editors en Underworld. Met de playlist onder aan dit artikel kun je jezelf vast helemaal inluisteren.

Down The Rabbit Hole 2019

down the rabbit hole 2018
Photo: Down The Rabbit Hole
Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2019

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2019
Line-up
Robyn
Janelle Monae
Foals
Tickets Niet meer beschikbaar.