Deze pop-acts mogen Pinkpop wél afsluiten

4145
Pink P!nk

Pinkpop staat erom bekend altijd stevige headliners te boeken. Dit wordt de laatste jaren echter steeds vaker ingevuld met popartiesten. Denk aan Justin Bieber, Bruno Mars en Pharrel Williams. Ze werden allemaal niet met luid gejuich onthaald, maar op welke popheadliner zit het Pinkpop-publiek dan wel te wachten?

Ruud kiest voor iedereen

Photo: Festileaks

“Mij maakt het allemaal niet zo uit. Het gaat tenslotte om de sfeer. Dus in principe mag iedere popartiest wel op Pinkpop staan. Ik ben op dit moment namelijk helemaal tevreden. Een lekker verschillend affiche.”

Ezra en William kiezen voor Katy Perry

photo: Festileaks

“Wij vinden een goede verdeling in genres eigenlijk wel belangrijk. Als we dan iemand zouden kiezen als afsluiter van Pinkpop, dan zou ‘t wel Katy Perry zijn. Die zouden we nog graag eens willen zien. Ze heeft ooit al eens in de tent van Pinkpop gestaan, maar we zouden haar ook graag eens op de Main Stage willen zien. Oh, en Coldplay. Die mogen ook komen!”

Harold kiest voor P!nk

Photo: Festileaks

“Poeh, daar stel je me een vraag. Ik denk dat ik dan voor P!nk zou gaan. Ja, P!nk. En daar blijft het ook bij. Die zou ik echt nog graag eens willen zien hier!”

Arjen (rechts) kiest voor Sean Paul

Photo: Festileaks

“Even goed nadenken hoor. Ik weet eigenlijk niet of hij hier al eens heeft gestaan, maar ik zou Sean Paul wel graag eens willen zien. Die mag hier wel een keer afsluiten! Voor mij hoeft een artiest namelijk niet per se goed te kunnen zingen. Het entertainment daaromheen is juist belangrijk. Dat zit bij Sean Paul wel goed volgens mij.”

Peet, Ties, Iene en Sjang kiezen Di-Rect en P!nk

Photo: Festileaks

Peet: “We vinden het eigenlijk prima zoals het nu gaat. Pinkpop toont ook wel gewoon lef door nieuwe dingen te proberen en in genres te variëren.”

Ties: “Nee, daar ben ik het niet mee eens. Maar als ik zou moeten kiezen, zou ik Di-Rect die spot wel willen geven.”

Iene: “Waar hebben jullie het over? Welke popartiest op Pinkpop moet staan? P!nk!”

Wat vind jij van Pinkpop 2019?

Was jij op Pinkpop dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vond. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”pinkpop”]

Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

De 50e editie van Pinkpop werd gehouden in het pinksterweekend, van 8 t/m 10 juni in Landgraaf. Onder meer Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac. Met Festileaks hoefde je niks te missen van het festival: check bijvoorbeeld alle live-updates van het festival op onze site, Facebook en Instagram. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.

Festileaks-chef van alles wat niet met nieuws te maken heeft. Muziekjournalist. Broer van Ed Sheeran, Rupert Grint en alle andere Gingers die je kent. Draait met alle liefde plaatjes onder de naam Thissa. Houdt niet van arrogante mensen, wel van Kanye West.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.