‘Marco Borsato geeft verrassingsoptreden op Pinkpop 2019’

4679
Marco Borsato
Foto: Don Crusio/Festileaks

Marco Borsato geeft op zondagavond een verrassingsoptreden op Pinkpop. De Limburger meldt dat de zanger het podium gaat delen met Armin van Buuren.

Eerder werd al bekend dat er tijdens de show van Armin van Buuren gastoptredens gepland staan van Van Halen-zanger David Lee Roth, Bonnie McKee en Sam Martin. Marco Borsato voegt zich nu dus ook bij dit lijstje.

Of het bij deze artiesten blijft, is nog maar de vraag. Van Buuren heeft in zijn carrière met vele Nederlandse artiesten samengewerkt. Sommige van hen, zoals Jacqueline Govaert van Krezip en Davina Michelle, staan dit weekend zelf ook op het Limburgse festival. Voor andere artiesten met wie de dj eerder samenwerkte, zoals Kensington of Sharon Den Adel van Within Temptation, zou het bovendien niet de eerste keer op het hoofdpodium van Pinkpop zijn.

Wat vind jij van Pinkpop 2019?

Was jij op Pinkpop dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vond. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”pinkpop”]

Pinkpop 2019

Photo: Thijs Jacobs / Festileaks

De 50e editie van Pinkpop werd gehouden in het pinksterweekend, van 8 t/m 10 juni in Landgraaf. Onder meer Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac. Met Festileaks hoefde je niks te missen van het festival: check bijvoorbeeld alle live-updates van het festival op onze site, Facebook en Instagram. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.

Student te Groningen die minimaal 1 keer per jaar op Rock Werchter en Lowlands te vinden is. Wanneer ik hier geen chickenburgers aan het eten ben, sta ik waarschijnlijk vooraan bij Kendrick Lamar, James Blake, Frank Ocean, Lorde of King Krule.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.