Nirwana Tuinfeest 2019 bijna uitverkocht

85% van de tickets voor Nirwana Tuinfeest zijn inmiddels verkocht. Wil je er dit jaar in Lierop bij zijn? Sla dan snel je slag!

Volgens de organisatie gaat het festival alle kaarten verkopen. De combitickets en zaterdagtickets gaan momenteel het hardst. Voertuigtickets zijn inmiddels uitverkocht. Check de officiële aankondiging over de voortgang van de ticketverkoop hieronder.

Over een kleine twee maanden gaat het festival van start. Op het affiche schitteren onder meer Heideroosjes, De Jeugd van Tegenwoordig en Indian Askin. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar via de website.

Nirwana Tuinfeest 2019

Nirwana Tuinfeest

Nirwana Tuinfeest 2019 vindt plaats op 9, 10 en 11 augustus in het Brabantse Lierop. Het festival wordt voor de 44e keer gehouden. Afgelopen editie stonden onder andere K’s ChoiceKraantje Pappie en Triggerfinger op het affiche. Dit jaar is het onder meer de beurt aan De Jeugd van Tegenwoordig, Novastar en Gogol Bordello. Wil je graag meer informatie over het festival? Bekijk dan de officiële website van het evenement.

Tickets voor het festival zijn te koop via de website. Een dagkaartje voor vrijdag of zaterdag kost je € 38,-. Voor € 66,- krijg je het hele weekend toegang. De zondag is voor iedereen gratis toegang, hiervoor heb je geen ticket nodig.

Nirwana Tuinfeest Logo

Nirwana Tuinfeest 2024

Locatie
Nederland
Lierop, Nederland
Datum 9-11 augustus 2024
Tickets Dagkaarten vanaf €47.5. Combitickets vanaf €85. Kopen