Rock Werchter
Featured
30 juni - 3 juli 2022
België
Werchter, België

Nog maar 500 combi-tickets voor Rock Werchter 2019 beschikbaar

Rock Werchter 2018
Photo credit: Festileaks (Rock Werchter 2018)

De kaartverkoop voor Rock Werchter 2019 loopt heel hard. De organisatie heeft laten weten dat er nog maar 500 combi-tickets te koop zijn. Ook zijn er nog maar weinig dagtickets voor de donderdag en de zondag beschikbaar.

Op dit moment zijn er voor de donderdag nog 500 tickets beschikbaar. Voor de zondag zijn nog zo’n 1500 tickets te koop. Check de officiële ticketupdate onder dit bericht.

Rock Werchter is bijna helemaal uitverkocht. Eerder werd al naar buiten gebracht dat de tickets voor de vrijdag en de zaterdag van het festival volledig zijn uitverkocht. Wie een ticket voor de donderdag of een combi-ticket wil kopen, moet snel zijn. Het festival gaat namelijk morgen al van start.

Heb je al tickets of ga je ze nog halen? Bereid je dan voor want het wordt erg warm dit weekend. Wij helpen je met deze 12 items om die hitte te overleven. Daarnaast hebben wij 10 must-see’s en must-do’s van Rock Werchter 2019.

Het festival staat natuurlijk bekend om het ijzersterke affiche. Onder meer P!nk staat op de planken in Werchter. Wij verwachten deze 5 dingen van die show. Je kunt daarnaast een Personality Quiz doen om erachter te komen welke headliner jij bent.

Rock Werchter 2019

Rock Werchter 2018
Photo: Festileaks

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 30 juni. Tickets zijn nog steeds te koop via de website. De line-up wordt aangevoerd door The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons. Wil je alvast in de stemming komen voor het festival? Beluister dan ook onze Spotify-playlist van het festival.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Job Wierikx

Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!

Meer van Job