Advertisement

Opnieuw processierupsen op Rock Werchter 2019

processierups
Photo: Festileaks

De processierups heeft opnieuw huisgehouden op Rock Werchter. Nadat het terrein op de Werchter-donderdag al deels ontruimd werd, hebben de rupsen zich vandaag in een boom naast The Barn verschanst.

Dat het Belgische festival niet alleen bij festivalgangers in de smaak viel, werd afgelopen donderdag duidelijk. Zo werd een deel van het festivalterrein afgezet omdat er een aantal processierupsen geruimd moesten worden. Ook vandaag bleken de rupsen aanwezig te zijn in Werchter.

De ongewenste gasten verzamelde zich vandaag rondom The Barn. Het deel waar de rupsen zich bevonden werd al gauw met afzetlint omgetoverd tot een crime scene. De brandweer is momenteel bezig om de processierupsen te verwijderen. Eerder waren de beestjes ook van de partij op Best Kept Secret. 

Bekijk de foto’s van de ontruiming hieronder:

rock werchter
processierups
rock werchter
processierups

Wat vond jij van Rock Werchter 2019?

Ben jij op Rock Werchter geweest dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vindt. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”rock-werchter”]

Rock Werchter 2019

Rock Werchter 2018
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Rock Werchter vond dit jaar plaats van 27 tot en met 30 juni. De line-up werd aangevoerd door The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons. Beluister ook onze Spotify-playlist van het festival om nog even na te genieten, of naar de Festivalpodcast live vanaf de Werchterweide.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2019

Locatie
België
Werchter, België
Datum 27-30 juni 2019
Tickets Niet meer beschikbaar.