Rock Werchter 2019 deels ontruimd door processierups

processierups
Photo: Festileaks

Het Belgische festival Rock Werchter 2019 is nog maar net van start maar er blijken complicaties te zijn op het terrein door de processierups. Een deel van het terrein is daardoor ontruimd.

De grootse vijand van vele festivals is ook op Rock Werchter 2019 aanwezig. Door een overvloed aan processierupsen is een stuk bij The Barn afgezet. Eerder was de processierups ook een ongewenste gast op Best Kept Secret. De brandweer is bezig om bij The Barn de rupsen weg te branden. Er wordt aangeraden om de bomen dichtbij dat podium ten alle tijde te vermijden en ergens anders op zoek te gaan naar schaduw.

Wat vond jij van Rock Werchter 2019?

Ben jij op Rock Werchter geweest dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vindt. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”rock-werchter”]

Rock Werchter 2019

Rock Werchter 2018
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Rock Werchter vindt dit weekend plaats, van 27 tot en met 30 juni. Tickets zijn nog steeds te koop via de website. De line-up wordt aangevoerd door The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons. Wil je alvast in de stemming komen voor het festival? Beluister dan ook onze Spotify-playlist van het festival.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2019

Locatie
België
Werchter, België
Datum 27-30 juni 2019
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Alejandra Broersma

Chef Planning en manusje-van-alles bij de FL feestcommissie. Student Kunst en Economie. Binnen het team bekend als de nerd die alle series kijkt. Geobsedeerd met Tame Impala en Arctic Monkeys maar kent ook alle foute twerkhits. Op festivals vaak achter de schermen aan het werk, maar in mijn vrije tijd ook wel front row te vinden als de gillende en huilende fangirl.

Meer van Alejandra