Dode gevonden op camping Zwarte Cross 2019

Zwarte Cross 2018
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Omstreeks 15.00 is er een dode aangetroffen op de officiële camping van Zwarte Cross 2019 aan de Heringaweg in Vragender. Over de doodsoorzaak en identiteit van het slachtoffer is tot op heden nog niets bekend.

De Gelderlander bericht zojuist met zeer treurig nieuws. De politie heeft een lichaam van een overleden persoon gevonden op de camping van het Zwarte Cross festival. Ook is de omgeving inmiddels afgezet met hekken, zodat de politie onderzoek kan doen naar de doodsoorzaak en identiteit van het slachtoffer. De politie heeft vooralsnog geen informatie vrijgegeven naar aanleiding van dit onderzoek.

De organisatie van het festival heeft zojuist via sociale media het nieuws bevestigd. Ook is er op verschillende podia op het terrein melding van het nieuws gedaan bij de bezoekers.

Zwarte Cross 2019

Zwarte Cross 2018
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

De 23e editie van de Zwarte Cross vindt plaats van 18 juli tot en met 21 juli 2019 in Lichtenvoorde. Het evenement was al op de eerste dag van de verkoop uitverkocht. Onder meer ScooterKraantje Pappie en The Mavericks kleuren dit jaar het affiche. Naast muziek en theater staat het festival bekend om zijn iconische crosses, zoals de naam al doet vermoeden. Benieuwd hoe een weekendje Zwarte Cross wordt ervaren? Check dan ons festivalrapport.

Ben jij op de Zwarte Cross dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vindt. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”zwarte-cross”]

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2024

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 18-21 juli 2024
Line-up
The Darkness
Joost
Status Quo
Tickets Kopen