Lowlands 2019 presenteert Club 27 sing-a-long

Lowlands 2018 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Lowlands 2019 komt met een bijzondere manier om de 27e verjaardag van het festival te vieren. Bij de Club 27 sing-a-long neem je deel aan de massameezingode aan alle muzieklegendes die op hun 27e overleden.

Ter ere van de 27e verjaardag van Lowlands Festival organiseert het festival een eenmalige sing-a-long met alle geïnteresseerde bezoekers. De organisatie licht toe dat alle geselecteerde tracks zijn uitgebracht door beroemde artiesten die in hun 27e levensjaar overleden. Jimi Hendrix, Amy Winehouse en Janis Joplin zijn enkele leden van deze befaamde “27 club”.

Zie jij het wel zitten om een steentje bij te dragen aan de Club 27 sing-a-long? Kies dan je favoriete nummer uit deze playlist en stuur uiterlijk 30 juli een korte opname van jezelf op naar de organisatie van het festival. Wie weet steel jij in augustus dan wel de show op de megastage van de Alpha! Om mee te doen aan de sing-a-long moet je al wel in het bezit zijn van geldige tickets voor Lowlands 2019.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en De Staat geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.