Pukkelpop 2020 in derde weekend van augustus

Photo: Pukkelpop – JOKKO

Met weer een geslaagde editie achter de rug, presenteert de organisatie van het Belgische festival de data voor de aankomende editie. Pukkelpop 2020 vindt plaats van 20 tot en met 23 augustus.

Deze data werden verklapt in het nieuwe Facebook-evenement van het festival. Net als dit jaar het geval was, vindt Pukkelpop 2020 gelijktijdig plaats met Lowlands. Dit betekent dat de twee festivals hoogstwaarschijnlijk weer een deel van de line-up zullen delen. Dit jaar trad Tame Impala bijvoorbeeld achtereenvolgens op op beide festivals.

Wil je weten hoe het er afgelopen weekend aan toeging in Hasselt? Houd onze website dan goed in de gaten, want er komt namelijk nog veel leuke content aan met betrekking tot de afgelopen editie. Een duidelijk hoogtepunt is volgens velen toch wel de indrukwekkende lasershow in de Boiler Room, welke mooie beelden opleverde. Wat de organisatie voor de aankomende editie in petto heeft, blijft nog even een verrassing.

Was jij aanwezig op Pukkelpop 2019?

Was jij op Pukkelpop dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vindt. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”pukkelpop”]

Pukkelpop 2020

Photo: Pukkelpop – JOKKO

De 35ste editie van Pukkelpop vindt plaats van 20 tot en met 23 augustus. Het evenement kent tien podia, meer dan 200 artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands. Op Pukkelpop 2019 sierden onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots en The National (2x) het affiche. Verder maakt het festival steevast indruk met een schitterend aangeklede locatie. Voor meer informatie check je de officiële site van het festival.