Lowlands onthult data voor 2020

4306
Lowlands 2019 Sfeer / Alpha
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Met Lowlands 2019 pas net achter de rug, begint het aftellen voor de volgende editie alweer. Lowlands 2020 vindt plaats van vrijdag 21 tot en met zondag 23 augustus.

Terwijl menig festivalganger nog bezig is met de aftocht naar huis, richt de organisatie van het festival haar aandacht alweer op volgend jaar. Lowlands 2020 duurt zoals vanouds drie dagen en speelt zich af in het vertrouwde Biddinghuizen. De aftrap van het festival vindt plaats op vrijdag 21 augustus, waarna het feest niet stopt tot zondagavond 23 augustus. Ook het Facebook-evenement is alweer in de lucht.

Naast Lowlands heeft ook de organisatie van het Belgische Pukkelpop de data van volgend jaar bekendgemaakt. Net als nu, vinden Lowlands en Pukkelpop ook in 2020 op hetzelfde moment plaats.

Wil je weten hoe het er dit weekend aan toeging? Check dan vooral de meest memorabele hoogtepunten of vergaap je aan de vetste foto’s die Festileaks-fotograaf Kamiel Scholten heeft gemaakt.

Lowlands 2020

Lowlands 2019 Sfeer
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

De 28e editie van Lowlands vindt plaats van vrijdag 21 tot en met zondag 23 augustus in Biddinghuizen. Over de line-up van het festival is op dit moment nog niets bekend. In 2019 stonden onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalBillie Eilish, Royal Blood en New Order op het programma. Naast muziek biedt het festival steevast een uitgebreid programma in theater, film, dans en wetenschap. Ook is het met het uitgebreide horeca-assortiment goed vertoeven voor foodies. Voor alle verdere informatie over het festival, kan je terecht op de website van het festival.

Afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in de richting Communicatie & Media. Verliefd op vinyl en dromende van een busje om alle festivals mee af te gaan.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.