Win 2×2 vrijkaarten voor Paaspop 2020 op Lowlands 2019

Paaspop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Paaspop 2019)

Ben jij dit weekend op Lowlands? Houd je ogen dan goed open! Op het festivalterrein worden namelijk eieren verstopt met daarin 2×2 vrijkaarten voor Paaspop 2020.

Het festivalseizoen van 2019 is nog niet eens afgelopen, maar als Lowlandsbezoeker maak je nu al kans op vrijkaarten voor Paaspop 2020. Hiermee ben je alvast verzekerd van een memorabele aftrap van jouw volgende zomer.

Verspreid over de vrijdag en zaterdag worden er in totaal twee eieren verstopt op het Lowlands-(camping)terrein. In deze eieren vind je een code die goed is voor twee gratis weekendtickets inclusief camping voor Paaspop 2020.

Ga jij samen met je vrienden op pad om één van deze twee eieren als eerste te vinden? Let dan goed op de Instagram Story van Paaspop, hierin worden namelijk aanwijzingen gegeven over de locatie van de eieren. Heb jij een ei gevonden? Neem deze dan mee en stuur per mail een foto van het ei en de code naar [email protected] Als jij de eerste bent die alle stappen heeft volbracht, ben je de gelukkige winnaar van twee vrijkaarten voor Paaspop 2020. Heel veel succes!

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Alpha Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Paaspop 2020

Paaspop 2019
Photo: Max Kneefel (Paaspop 2019)

Paaspop 2020 vindt plaats van 10 tot en met 12 april in Schijndel. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Dit jaar deden onder meer Passenger, Oscar and the WolfWithin Temptation en White Lies het Brabantse festival aan. Over de line-up van de aankomende editie is nog niets bekend.

Tijdens een weekendje Schijndel hoef je je geen moment te vervelen. Het festival biedt muziek, theater en stand-upcomedy, maar ook literaire evenementen en straatartiesten. Daarnaast kun je genieten van een heuse food line-up. Voor meer informatie over het festival ga je naar de officiële festivalwebsite.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen