Festival wishlist Rock Werchter 2020: Wat is jouw verlanglijstje?

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Terwijl de voetjes nog van de vloer gaan op de vele indoorevenementen, stromen de eerste bevestigingen voor het nieuwe festivalseizoen al langzaam binnen. Hoog tijd om de festivalbezoeker te vragen wie zij graag op Rock Werchter 2020 zien, en op hun wishlist gaan zetten.

We vragen jullie, de festivalbezoeker, jaarlijks wie jullie graag op de festivals willen zien. Dat kunnen grote dromen zijn, door te hopen op een wereldtour van Daft Punk. Of toch iets meer realistische wensen, met een headline spot voor Coldplay in 2020. Dit alles tellen we bij elkaar op en daar komen fantastische affiches uit!

Deze keer de beurt aan Rock Werchter 2020, wij zijn benieuw wie jij het liefst ziet op deze editie van het festival. Laat ons jullie wensen weten via het Festival forum, de Instagram Story, Twitter of Facebook. Wij zorgen dat alle stemmen verzameld worden en komen volgende week met de gedroomde Rock Werchter 2020 line-up!

De kanshebbers

Om een beetje inspiratie op te doen, hebben we in ons geruchtenoverzicht op een rijtje gezet welke artiesten tot de kanshebbers behoren. Zo hebben Tame Impala en Pearl Jam een nieuw album in de pijpleiding zitten en werd al duidelijk dat Metallica en Vampire Weekend in 2020 gaan optreden. Thom Yorke staat tijdens én vlak na Rock Werchter 2020 in de buurt van België op de bühne en Coldplay is druk bezig met nieuwe muziek. Daar houdt het niet op, want ook The Black Keys, Bon Iver en The Strokes zijn niet ondenkbaar. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Staat jouw favoriet hier niet tussen? Laat het ons weten!

Rock Werchter 2020

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

De 46e editie van Rock Werchter zal plaatsvinden van 2 tot 5 juli 2020. Namen en ticketprijzen zijn nog niet bekend, maar het belooft weer een fantastische editie te worden zoals vanouds. In 2019 had het festival onder meer The Cure, Muse en Mumford & Sons op het programma staan. Meer informatie over het festival is te vinden via de website.