Aerosmith bevestigt zichzelf voor Glastonbury 2020

Wederom een zelfbevestiging voor Glastonbury 2020. Aerosmith kondigt via hun eigen mailing hun komst aan naar het festival. Ze spelen op zaterdag 27 juni.

De band bevestigt zichzelf via hun eigen mailinglijst. Hierin kondigen Steven Tyler en kompanen een tour door het Verenigd Koninkrijk aan. Hier staat ook Glastonbury bij benoemd. Aerosmith zou een van de podia van het festival op zaterdag 27 juni betreden. De aankondiging uit de mailinglijst van de band vind je hieronder. Deze staat nog niet benoemd op andere kanalen van de band. Ook het festival zelf heeft nog niets over het bericht van de heren gezegd.

Wat wel zeker is, is dat de band geen headliner zou zijn. Deze positie is namelijk al ingenomen door Paul McCartney. Ook hij bevestigde zichzelf eerst voordat de officiële aankondiging de deur uit ging. Verder staan Diana Ross en Wolf Alice op het affiche voor de aankomende editie.

Zoals elke jaar was ook de komende editie van het Britse festival in recordtempo uitverkocht. De tickets gingen als zoete broodjes over de toonbank en waren binnen 34(!) minuten allemaal verkocht. Ga je volgend jaar weer proberen kaartjes te scoren? Lees dan onze gids met tips om je toegangsbewijzen te bemachtigen.

Aerosmith

Aerosmith is een Amerikaanse rockband die in Boston is opgericht. Je kunt ze kennen van hits zoals ‘I Don’t Want To Miss A Thing’, ‘Cryin’ en ‘Walk This Way’. Het laatste album van de heren heet Music From Another Dimension en dateert alweer uit 2012. In 2017 speelden de rockers voor het laatst op de festivals. Onder meer Hellfest en Download werden toen bezocht. Aankomend jaar staat de band onder meer op Graspop en Glastonbury.

Glastonbury 2020

Glastonbury 2017

Aankomend jaar viert het legendarische Glastonbury haar 50ste verjaardag. De verwachtingen zijn daarom hooggespannen. Met Diana Ross heeft het festival al een act van wereldformaat op het affiche staan. Verder gaan er veel geruchten over andere wereldsterren. Zo zou Fleetwood Mac nog een kanshebber zijn voor een show op het festival. Alvast voorbereiden op de aankomende editie? Beluister dan onze Spotify-playlist onderaan dit artikel.

  • Locatie: Pilton, Somerset, UK. 
  • Datum: 24-28 juni 2020
  • Prijs: £ 270 (Omgerekend 305 euro) – uitverkocht
  • Meer informatie vind je op de website van Glastonbury.
Glastonbury Logo

Glastonbury 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
SZA
Coldplay
Dua Lipa
SZA, Coldplay, Dua Lipa +91 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.