Graspop 2020 strikt Black Veil Brides en meer

740
Black Veil Brides

Weer een aantal nieuwe bevestigingen voor Graspop! In 2020 kunnen de luchtgitaren uit de kast voor onder meer Black Veil Brides en Phil Campbell and the Bastard Son.

Naast bovenstaande acts zijn er nog twaalf namen aangekondigd. Een overzicht van alle nieuwe namen vind je hieronder:

 • Black Veil Brides
 • Phil Campbell and the Bastard Sons
 • The Hu
 • Devin Townsend
 • The Dead Daisies
 • Michael Schenker’s Temple Of Rock
 • Death To All
 • Blues Pills
 • British Lion
 • Northlane
 • Crystal Lake
 • Fire From the Gods
 • Tempt
 • Cemetery Sun

Deze namen voegen zich op het affiche bij onder meer de headliners Iron Maiden, Aerosmith, Judas Priest en Faith No More.

Het festival blaast dit jaar maar liefst 25 kaarsjes uit. Dit wordt toepasselijk gevierd met een XL-editie met een flinke line-up. Na de bekendmakingen van de publiekstrekkers begint nu ook de rest van het affiche langzaam maar zeker vorm te krijgen.

Black Veil Brides

De Amerikaanse heavy metal band Black Veil Brides is ontstaan in 2006. In 2009 is de band hervormd en een jaar later brachten ze de eerste langspeler uit. Ondertussen zijn ze 5 studioalbums verder en komt het laatste album alweer uit 2018. De band staat bekend om de opvallende vertoning op het podium. Ze zijn dan ook geïnspireerd door de aankleding van onder andere KISS en Mötley Crüe. Naast Graspop staat de vijfkoppige band dit jaar ook op Rock Am Ring 2020 en Nova Rock 2020.

Graspop 2020

Graspop Metal Meeting, zoals het Belgische festival voluit heet, vindt jaarlijks plaats in het Belgische Dessel. Dit jaar gaat het festival net als in 2018 door het leven als Graspop XL. Het festival biedt plaats aan de beste acts uit het metal- en rockgenre en dat voor drie dagen lang. Vorig jaar vonden Within Temptation, Slayer, Slipknot en Kiss nog de weg naar België. Komende zomer is het de beurt aan o.a. Iron Maiden, Faith No More, Judas Priest en Aerosmith.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

 • Locatie: Dessel, België
 • Datum: 18-21 juni 2020
 • Tickets: voor de volledige beleving betaal je € 249,- en een dagticket kost € 105,-
 • Meer informatie vind je op de website van Graspop

Maak ook zeker gebruik van onze Spotify-playlist om alvast in de stemming te komen!

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.