Rock Werchter 2020 strikt System of a Down

ss ccccc

Het is weer Werchter-tijd! De organisatie van Rock Werchter 2020 heeft zojuist de komst van System of a Down bevestigd. De heren zijn op 5 juli op het Belgische festival te zien.

Met de aankondiging van System of a Down loopt de organisatie van Rock Werchter 2020 drie op drie. Voor de derde dag op rij wordt er een grote klepper aan het affiche toegevoegd. Eerder bevestigde de organisatie al de komst van Pearl Jam en Twenty One Pilots.

System of a Down

SOAD

De Armeens-Amerikaanse hardrockband System Of A Down is opgericht in 1993, het jaar waarin de vier bandleden elkaar ontmoetten. De band staat vooral bekend om zijn opzwepende muziekstijl. Je kunt de heren kennen van nummers zoals ‘Toxicity’, ‘Chop Suey’ en ‘Sugar’. De platenteller van SOAD staat al geruime tijd op vijf. Het laatste album, Hypnotizedateert alweer uit 2005.

De band gaat in 2020 weer een uitgebreide tour tegemoet met optredens in de Ziggo Dome en op festivals als Rock am Ring / Rock in ParkResurrection Fest, Nova Rock en Rock Werchter.

Rock Werchter 2020

Rock Werchter Slope
Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Rock Werchter is volgend jaar alweer toe aan de 46ste editie. De line-up van het festival staat altijd garant voor een groot feest. Afgelopen zomer had het festival onder meer The CureMuseMumford & Sons en P!nk op het programma staan. Het affiche van aankomend jaar wordt ingekleurd door Pearl Jam, Twenty One Pilots en System of a Down.

  • Locatie: Werchter, België
  • Datum: 2-5 juli 2020
  • Kaartverkoop: Tickets gaan op 6 december in de verkoop.
  • Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Alvast in de stemming komen voor de editie van 2020? Luister dan naar onze speciale Spotify-playlist.