Werchter Boutique 2020 onthult Ellie Goulding

(c) Joris Bulckens

De organisatie van Werchter Boutique maakt een nieuwe naam bekend. Ellie Goulding staat 20 juni op de planken van het Belgische festival.

De derde naam op het affiche is een feit: Ellie Goulding komt komende zomer naar België. Eerder maakte de organisatie al de komst van headliner Taylor Swift en 5 Seconds Of Summer bekend.

Ellie Goulding doet aankomende zomer enkele festivals aan. Zo heeft de zangeres onder meer een show in New York op het programma staan. Ook komt ze in juni en augustus langs enkele Europese festivals: ze brengt dan namelijk een bezoek aan Zweden en Hongarije. Er is dus een mogelijkheid dat ze ook andere Europese festivals gaat aandoen.

Ellie Goulding

Ellie Goulding scoorde hits met ‘Burn’, ‘On My Mind’ en ‘Love Me Like You Do’ en bracht twee studioalbums uit. Delirium (2015) is daarvan de meest recente en zorgde voor de definitieve doorbraak. Begin deze maand heeft de Britse zangeres de nieuwe single ‘Flux’ uitgebracht. Later dit jaar wordt haar nieuwe album verwacht.

In 2017 pakte Goulding voor het laatst haar koffers voor een tournee door Europa. Onder andere VOLT kon de komst van de zangeres bevestigen. Een jaar ervoor deed ze onder meer Rock Werchter aan. Afgelopen jaar stond ze wel nog in Engeland op BBC Radio 1’s Big Weekend.

Werchter Boutique 2020

Werchter Boutique 2018 Sam van Reenen
Foto: Sam van Reenen / Festileaks

Werchter Boutique is een ééndagsfestival dat wordt gehouden op het festivalterrein in Werchter. Het festival staat in het teken van één grote headliner met een uitgebreid dagprogramma. Zo stonden eerder Fleetwood MacRobbie Williams en Bruno Mars op het Belgische affiche. Aankomende zomer zijn onder meer Taylor Swift en 5 Seconds Of Summer op de planken te zien.

  • Locatie: Festivalpark Werchter, België
  • Datum: 20 juni 2020
  • Kaartverkoop: vanaf €92,-
  • Meer informatie vind je op de officiële festivalwebsite.