Ellie Goulding en meer naar Pinkpop 2020

Nieuwe namen voor Pinkpop 2020! Zo maakt het Limburgse festival de komst van onder meer Ellie Goulding en Frenna Deluxe bekend.

Vier nieuwe namen voor Pinkpop 2020! Naast de twee bovenstaande namen zijn ook onder andere The Last Internationale en Querbeat komende zomer van de partij.

De artiesten sluiten zich aan bij eerder bekendgemaakte acts als Chef’SpecialRed Hot Chili Peppers en Post Malone. Twijfel je nog om een ticket te scoren? Wacht dan niet te lang meer! Eind 2019 waren namelijk al meer dan de helft van de kaartjes verkocht.

Ellie Goulding

Ellie Goulding scoorde hits met ‘Burn’, ‘On My Mind’ en ‘Love Me Like You Do’ en bracht twee studioalbums uit. Delirium (2015) is daarvan de meest recente en zorgde voor de definitieve doorbraak. In 2019 heeft de Britse zangeres de nieuwe single ‘Flux’ uitgebracht. Later dit jaar wordt haar nieuwe album verwacht.

In 2017 pakte Goulding voor het laatst haar koffers voor een tournee door Europa. Onder andere VOLT kon de komst van de zangeres bevestigen. Een jaar ervoor deed ze onder meer Rock Werchter aan. Afgelopen jaar stond ze wel nog in Engeland op BBC Radio 1’s Big Weekend. Komende zomer is ze te zien op onder meer Werchter Boutique en Pinkpop

Pinkpop 2020

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de allergrootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties. Het draait om de muziek op Pinkpop: kwalitatief goede, bewezen muziek. 

In 2020 vindt Pinkpop voor het eerst in het 51-jarige bestaan van het festival geen plaats, wegens het coronavirus. Red Hot Chili Peppers, Post Malone en Guns N’ Roses sierden oorspronkelijk de poster. Had je al kaarten gescoord om je favoriete bands te zien? Wie weet biedt onze Spotify-playlist nog enige troost. Beluister hem hieronder:

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen