5 Seconds Of Summer voor Werchter Boutique 2020

5 Seconds of Summer / 5sos

Werchter Boutique heeft een nieuwe naam voor de editie van 2020 bekendgemaakt. 5 Seconds Of Summer staat 20 juni op de planken van het festival.

5 Seconds Of Summer is de tweede naam die is onthult. Eerder werd de komst van Taylor Swift al bevestigd. Binnenkort wordt het affiche van het evement verder aangevuld.

Het is voor 5SOS niet de eerste bevestiging voor een Europees festival. Eerder werden ze al bevestigd voor Pinkpop 2020. Het zou dus goed kunnen dat ze komende zomer op meer evenementen staan.

5 Seconds Of Summer

5SOS is een Australische poprockband die is opgericht in 2011. De band is immens populair een heeft ook al veel MTV-Awards op zijn naam staan. In 2018 dropten ze hun meest recente album genaamd Youngblood. Hun laatst uitgebrachte single heet ‘Teeth’ en stond dertien weken in de Top 40. Volgend jaar is de groep te zien op Werchter Boutique 2020 en Pinkpop 2020.

Werchter Boutique 2020

WerchterBoutique2018_SamvanReenen1
Foto: Sam van Reenen / Festileaks

Werchter Boutique is een ééndagsfestival dat wordt gehouden op het festivalterrein in Werchter. Het festival staat in het teken van één grote headliner. Zo stonden eerder Fleetwood Mac, Robbie Williams en Bruno Mars op het Belgische affiche. Al deze namen waren dat jaar ook op Pinkpop te vinden. Desondanks reist Taylor Swift helaas niet af naar Nederland.

  • Locatie: Festivalpark Werchter, België
  • Datum: 20 juni 2020
  • Kaartverkoop: vanaf €92,-
  • Meer informatie vind je op de website van Werchter Boutique.
Tempelhof Sounds Logo

Tempelhof Sounds 2023

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum Nog niet bekend.
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen