1793

Werchter Boutique 2020 strikt Bazart, Loïc Nottet en meer

Werchter Boutique 2018
Foto: Jokko

De line-up voor Werchter Boutique 2020 is compleet. Op 20 juni komen onder andere Bazart en Loïc Nottet naar het Belgische festival.

Eerder is al de komst van Taylor Swift, 5 Seconds Of Summer en Ellie Goulding aangekondigd. Met de toevoeging van Bazart, Loïc Nottet, Brihang en Zwangere Guy is de line-up van het Belgische festival helemaal rond.

Dit zijn alle nieuw bekendgemaakte namen voor Werchter Boutique 2020:

  • Bazart
  • Loïc Nottet
  • Brihang
  • Zwangere Guy

Er was nog even sprake van dat er ook nog een Werchter Boutique pop-up met onder meer Billie Eilish zou komen. Dit festival is helaas geannuleerd vanwege productionele redenen. Het optreden van de Amerikaanse zangeres vindt nu plaats in het Sportpaleis.

Bazart

Bazart is een indie-popband uit België. De band rondom zanger Mathieu Terryn maakt Nederlandstalige muziek en je kunt ze kennen van hits als ‘Goud’, ‘Chaos’ en ‘Grip (Omarm Me)’. De band heeft sinds 2018 zijn tweede album uitgebracht. Dit is het vervolg van de populaire debuutplaat Echo.

De Vlamingen hebben sinds het oprichten van de band in 2008 verschillende festivals bezocht. In 2018 stond de groep nog op Lowlands en in 2017 werden onder andere Appelpop, Lokerse Feesten en Rock Werchter aangedaan. In 2019 waren de heren te vinden op Welcome To The Village en Pinkpop.

Werchter Boutique 2020

Werchter Boutique 2018 Sam van Reenen
Foto: Sam van Reenen / Festileaks

Werchter Boutique is een ééndagsfestival dat wordt gehouden op het festivalterrein in Werchter. Het festival staat in het teken van één grote headliner met een uitgebreid dagprogramma. Zo stonden eerder Fleetwood MacRobbie Williams en Bruno Mars al op het Belgische affiche. Aankomende zomer zijn onder meer Taylor Swift en 5 Seconds Of Summer op de planken te zien.

  • Locatie: Festivalpark Werchter, België
  • Datum: 20 juni 2020
  • Kaartverkoop: vanaf €92,-
  • Meer informatie vind je op de officiële festivalwebsite.
Werchter Boutique Logo

Werchter Boutique 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 19 juni 2022
Line-up
Gorillaz
Stromae
Years & Years
Tickets Niet meer beschikbaar.