Zelfbevestiging: Placebo naar Rock Werchter 2020

Placebo

De band Placebo heeft zichzelf aangekondigd voor Rock Werchter 2020. Op zondag 5 juli spelen ze op de festivalweide.

De groep maakt hun komst naar Werchter bekend via hun officiële site. Daar is te zien dat Placebo op zondag 5 juli op het festival speelt. Eerder werd voor deze festivaldag ook al onder meer Volbeat aangekondigd.

De mannen van Placebo lijken een mooie festivalzomer tegemoet te zien. Zo werden de Britten ook al aangekondigd voor onder meer Mad Cool. Er is op dit moment nog geen Nederlandse show bekend. Down The Rabbit Hole vindt plaats in dezelfde periode als deze festivals.

In het onderstaande screenshot is de bevestiging te zien:

Placebo

Placebo Group Shoot 2012

De band Placebo draait inmiddels alweer ruim 25 jaar mee in de muziekindustrie. De alternatieve rockformatie werd in 1994 opgericht en de heren hebben sindsdien zeven studioalbums afgeleverd. Het meest recente muzikale wapenfeit, Loud Like Love, dateert uit 2013. Hoog tijd dat de bandleden met nieuwe muziek op de proppen komen dus.

De heren hebben inmiddels een aantal festivalshows op hun planning staan. Zo staan ze drie keer in Spanje en op Rock Werchter 2020.

Rock Werchter 2020

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Rock Werchter vindt dit jaar alweer voor de 46e keer plaats. De line-up van het festival staat altijd garant voor een groot feest. In 2019 had het festival onder meer The Cure, Muse, Mumford & Sons en P!nk op het programma staan. Het komende jaar wordt ingekleurd door onder meer Pearl Jam en Volbeat.

  • Locatie: Werchter, België
  • Datum: 2-5 juli 2020
  • Kaartverkoop: Tickets gaan in de verkoop op 6 december. Kijk hier voor meer informatie.
  • Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Beluister onze Spotify-playlist van Rock Werchter om alvast helemaal in de stemming te komen:

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Kopen