Dit vinden jullie van de nieuwe namen voor DTRH 2020

Down the rabbit hole 2022 programma
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Een nieuwe worp namen voor je favoriete festival is altijd een moment om naar uit te kijken. Velen hadden dan ook hoge verwachtingen bij de aankondiging van de nieuwe toevoegingen aan het Down The Rabbit Hole 2020 affiche. Werden die verwachtingen waargemaakt? Wij doken in de rabbit hole van jullie reacties op de nieuwe drop.

Onder andere Brittany Howard en Sam Fender werden bevestigd, en de komst van Lana del Rey en Tame Impala naar de 2020 editie werd voor eens en voor altijd ontkracht. Daarmee werd ook de melding gedaan dat écht grote namen niet meer aan het affiche zouden worden toegevoegd. En dat terwijl een aantal van jullie de huidige line-up toch wat sober vonden…

Down The Rabbit Hole vs. Lowlands

Ook de vergelijking naar ‘de grote broer’ Lowlands bleef natuurlijk niet ongemoeid. Met tot nu toe onder andere The Chemical Brothers en Liam Gallagher op het affiche waren de reacties op die line-up dan ook zeer positief. Maar ondanks de (tot nu toe) mindere line-up wordt er hoop gehouden en opgemerkt het affiche niet alles is.

Blijven verrassen

Blij, boos, verrast: alle emoties kwamen voorbij in jullie reacties. Zo deed de bevestiging van viral rapper Donnie wat wenkbrauwen de lucht inschieten…

CAPS LOCK

Maar ondanks fronsende en omhoog schietende wenkbrauwen blijkt met de nieuwe aankondiging maar weer eens dat smaken verschillen. Genoeg mensen die namelijk duidelijk enthousiast zijn over de nieuwe namen. Caps lock aan, en gaan!

Down The Rabbit Hole 2020

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole wordt jaarlijks gehouden op De Groene Heuvels, nabij Beuningen. Het kleinere broertje van Lowlands weet elk jaar weer een uitgebalanceerde line-up neer te zetten. In 2019 verwelkomde Down The Rabbit Hole onder meer Janelle Monaé, Editors en Underworld. Aankomend festivalseizoen sieren onder andere Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creator het affiche.

• Locatie: Groene Heuvels
• Datum: 3 – 5 juli 2020
• Tickets: weekendtickets kosten € 177,50, groepstickets € 1.590,- (voor 10 personen)
• Voor meer info kun je op de website van Down The Rabbit Hole terecht

Benieuwd naar hoe de nieuwe bevestigingen klinken? Beluister onze DTRH20 Spotify-playlist!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Stromae
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.