Down The Rabbit Hole teaset aankondiging voor 26 februari

407
DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Woensdag 26 februari staan ons weer nieuwe namen voor Down The Rabbit Hole 2020 te wachten. De organisatie van het festival plaatste een bericht op social media met deze mededeling.

In het bericht laat het festival weten dat er binnenkort weer nieuwe bevestigingen aankomen. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de eerste namen, kun je het beste de DTRH app downloaden. Bij het bericht is een video gevoegd van een mobiel scherm met de datum woensdag 26 februari. Een melding van de app laat zien dat er op deze dag nieuwe namen bekendgemaakt zijn.

Dit wordt niet de eerst set namen voor het festival. Eerder werden onder andere Disclosure, Beck en FKA Twigs bekendgemaakt. Ook is al bekend dat Tyler, The Creator de zondagavond gaat afsluiten. FKA Twigs werd al genoemd in jullie festival wishlist voor Down The Rabbit Hole 2020.

En naast jullie wensen houden we natuurlijk ook goed bij welke artiesten kans maken op een optreden op DTRH20. In ons geruchtenoverzicht lees je wie dat zijn. Wordt een naam van dit lijstje woensdag misschien bekend gemaakt?

Down The Rabbit Hole 2020

DTRH strand bij meer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Dit driedaagse evenement vindt plaats in Beuningen. Naast flinke artiesten is er genoeg te zien en te doen op dit kleine, maar fijne festival. Zo is er onder andere een meer! In 2019 verwelkomde de organisatie onder meer Janelle Monaé, Editors en Underworld. Aankomend festivalseizoen sieren onder meer Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creator het affiche.

  • Locatie: Groene Heuvels
  • Datum: 3 – 5 juli 2020
  • Tickets: weekendtickets kosten € 177,50, groepstickets € 1.590,- (voor 10 personen)
  • Voor meer info kun je op de website van Down The Rabbit Hole terecht.

Hoewel het nog even wachten is tot DTRH van start gaat, kun je alvast in de stemming komen met onze Spotifyplaylist:

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik leraar aardrijkskunde. Groot fan van Metallica en heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.