Graspop 2020 strikt onder meer 3 Doors Down en Mastodon

656

Het Graspop-affiche wordt verder aangevuld. De Belgische organisatie voegt onder meer 3 Doors Down en Mastodon toe aan de line-up van Graspop 2020.

Mooi nieuws vanuit het Belgische Dessel. De organisatie van Graspop 2020 strikt maar liefst 16 nieuwe namen. Helaas is tegelijk ook bekendgemaakt dat Mayhem hun optreden op het festival moet afzeggen. Alle kakelverse acts vind je in onderstaand overzicht.

 • 3 Doors Down
 • Amaranthe
 • Fleddy Melculy
 • John Garcia & The Band Of Gold
 • L7
 • Majestica
 • Mastodon
 • Periphery
 • Rival Sons
 • Skillet
 • Sloper
 • Stake
 • Suicide Silence
 • Thy Art Is Murder
 • Tiamat
 • Wage War

Graspop maakt zich dit jaar op voor een jubileumeditie. Het festival viert zijn 25ste verjaardag met vier dagen lang de beste optredens van acts uit de metal- en rockscene. Zo staan aankomende zomer onder meer Aerosmith, Iron MaidenFaith No More en Deep Purple op de planken.

Nog niet in het bezit van een festivalticket? Dan is enige haast geboden. Zo zijn de zondagtickets en Combi Plus tickets al volledig uitverkocht.

3 Doors Down

3 Doors Down is een rockband uit het Amerikaanse Mississippi. De band brak begin deze eeuw door met de superhit ‘Kryptonite’. Daarna scoorde de band nog hits met onder meer ‘Here Without You’, ‘Let Me Go’, ‘Loser’, en ‘Be Like That’. In 2016 kwam het laatste album Us and the night uit. Komende zomer zijn de heren te zien op het Emmense Hello Festival en Graspop.

Graspop 2020

Graspop

Graspop Metal Meeting, zoals het Belgische festival voluit heet, vindt jaarlijks plaats in het Belgische Dessel. Dit jaar gaat het festival net als in 2018 door het leven als Graspop XL. Het festival biedt plaats aan de beste acts uit de metal- en rockgenres en dat voor vier dagen lang. Vorig jaar vonden Within Temptation, Slayer, Slipknot en Kiss nog de weg naar België. Komende zomer is het de beurt aan onder meer Iron MaidenFaith No More en Deep Purple.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

 • Locatie: Dessel, België
 • Datum: 18-21 juni 2020
 • Tickets: voor de volledige beleving betaal je € 249,- en een dagticket kost € 105,-
 • Meer informatie vind je op de officiële website.

Alvast in de stemming komen voor de editie van 2020? Luister dan naar onze speciale Spotify-playlist.

Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.